Reisaanbieders

Het zelf organiseren van een reis door China is niet eenvoudig. Laat je reis daarom organiseren door een van de onderstaande reisorganisaties. Dan weet je zeker dat je tijdens je verblijf in China de mooiste steden en bezienswaardigheden zult bezoeken.


Reisorganisaties China rondreizen

Koning Aap
Koning Aap

Met een rondreis China van koning Aap zie je meer dan alleen de Chinese Muur. Je bezoekt historische plaatsen, bijzondere paleizen en prachtige tempels.

Shoestring
Shoestring

China ontdek je niet in een weekje. Shoestring biedt daarom als reisorganisatie China reizen aan die verder gaan dan de gebaande paden.

Sawadee
Sawadee

Wie op reis gaat met Sawadee ervaart het echte China . Ze laten je veel zien en beleven en zorgen ervoor dat je in contact komt met de lokale bevolking.

FOX Reizen
FOX Reizen

Met Fox Reizen profiteer je van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de ANWB en dat merk je! Deze uitstekende reisorganisatie verzorgt al meer dan 20 jaar verre reizen.

333 Travel
333 Travel

333travel staat voor het ├ęcht ontdekken van een verre reisbestemming. Met eigen vervoer, lokale gidsen en diverse excursies naar prachtige bezienswaardigheden en steden in China

Riksja
Riksja

Bij Riksja Travel stel je jouw eigen ideale China reizen samen. Kies een standaard rondreis of ga voor een vakantie op maat en gebruik de bouwstenen die jouw reis tot de ultieme rondreis maken.


Handige reistips & deals

Do's-and-don'ts in China

China is op veel verschillende vlakken een bijzonder en misschien zelfs uniek land. Het land probeert zich beetje bij beetje wat meer open te stellen voor toe...

Van Hangzhou naar Xiamen

China is een groot land en er zijn heel veel leuke plaatsen. Omdat ik niet genoeg kan krijgen van dit land laat ik mijn reisroute nog wel eens afhangen van de...