Vliegen naar China

camera Bezoek o.a. Beijing, Shanghai en Yangshuo
like icon Wij vergelijken tot wel 9 aanbieders
rondreis prijs al vanaf 1795 euro

Hoewel China een prachtig land is om te bezoeken, is het niet altijd even makkelijk om er te komen. Zo is het aanvragen van een visum in de meeste gevallen verplicht en is de vliegtijd naar het land aanzienlijk te noemen. Gelukkig is het mogelijk om vanaf Schiphol direct te vliegen op de grote steden in China; je hebt er in de meeste gevallen geen tussenstop voor nodig. KLM biedt bijvoorbeeld rechtstreekse vluchten naar China vanuit Amsterdam aan. De vliegtijd is afhankelijk van de plek die je besluit te bezoeken. Beijing ligt bijvoorbeeld op ongeveer 10 uur vliegen, terwijl vliegen naar Shanghai nog een uur langer zal duren.

Waar start je reis naar China?

veel reizen door China starten in Beijing of Shanghai. Afhankelijk van je reisplannen kun je echter ook beginnen in een andere grote stad. China heeft veel internationale luchthavens met vluchten van en naar Nederland en België. Afhankelijk van de steden en regio’s die je in China wilt bezoeken, kun je kiezen voor een van deze luchthavens. Belangrijke vliegvelden voor buitenlandse reizigers zijn Shanghai, Chengdu, Kunming,  Shenzhen en Hong Kong.

Binnenlandse vluchten in China

Er zijn veel opties in China als het gaat om het maken van binnenlandse vluchten. Er zijn namelijk meer dan 30 nationale luchtvaartmaatschappijen in het land! De belangrijkste zijn Air China, China Eastern, China Southern en Southwest Airlines. Houd er rekening mee dat veel vluchten zelden op tijd vertrekken. Let daarop bij het boeken op de verbindingen die je van plan bent om te maken en zorg voor wat extra tijd bij het overstappen. Wil je vliegen tijdens een van de Chinese feestdagen? Koop dan ruim van te voren een ticket!

Rechtstreeks vliegen van Nederland naar Hong Kong

Ben je net zoals het merendeel van de reizigers vooral een fan van directe vluchten? In dat geval zal het je goed doen om te horen er vanuit Nederland meerdere malen per week  rechtstreekse vluchten naar Hong Kong zijn. Dit kan met de KLM en Cathay Pacific

rondreis informatie

Waarom China

  • Bezoek de echte klassiekers zoals: de verboden stad, de Chinese muur en het terracottaleger.
  • Laat je verrassen door de veelzijdige steden, cultuur en natuur.
  • Geniet van de heerlijke Chinese gerechten.
  • Bezoek je in een korte tijd de hoogtepunten van dit prachtige land.

Welke rondreis maak jij door China?

bezienswaardigheden

Groepsrondreis China

Sluit je alleen of samen met je reisgezelschap aan bij een groepsrondreis China en ontdek met elkaar de highlights van dit mysterieuze land. Een ervaren reisleider neemt je mee naar toeristische trekpleisters, door adembenemende landschappen en leert je gaandeweg over de rijke geschiedenis en bijzondere cultuur van China. Laat het regelwerk van reis en verblijf over aan de reisorganisatie en geniet!

Een groepsrondreis China is een unieke ervaring: Vertrek als vreemden, kom terug als vrienden en deel voor altijd de ervaring van jullie prachtige groepsrondreis China.

bezienswaardigheden

Familierondreis China

Wat is er meer bijzonder dan als familie de wereld over reizen om de meest unieke plekken te bezoeken en nieuwe culturen te leren kennen? Als gezin met jonge kinderen of tieners reis je nét even anders. Een familierondreis China is daar volledig op aangepast. De dagafstanden zijn behapbaar en het reistempo relaxed. Tijdens een familierondreis China reis je als gezin individueel, maar wel georganiseerd. Je ontdekt de highlights van China, maakt kennis met de lokale bevolking en onderneemt bijzondere activiteiten.

Een familierondreis China is gegarandeerd een reis die jullie nooit meer zullen vergeten!

bezienswaardigheden

Single rondreis China

Samen met andere singles op reis? Boek een single rondreis China en ontdek samen de historische plaatsen, traditionele bezienswaardigheden en sprookjesachtige landschappen die China te bieden heeft. Reis van Beijing naar het platteland van van Xi’An naar Shanghai om in korte tijd zoveel mogelijk te zien. Wat een reis! Overdag samen met de reisleider op pad, s’ avonds bijkomen in je eigen 1-persoonskamer van het hotel.

Tijdens een single rondreis China leer je zowel het land als je groepsgenoten goed kennen en maak je herinneringen waar je nog jarenlang op kunt terugkijken.

Blog

Do's-and-don'ts in China

China is op veel verschillende vlakken een bijzonder en misschien zelfs uniek land. Het land probeert zich beetje bij beetje wat meer open te stellen voor toe...

Van Hangzhou naar Xiamen

China is een groot land en er zijn heel veel leuke plaatsen. Omdat ik niet genoeg kan krijgen van dit land laat ik mijn reisroute nog wel eens afhangen van de...